24 FebNail Art: Blue Rhinestone

Soms wil je gewoon geen overweldigende Nail art, maar gewoon iets simpels. Iets wat niet teveel opvalt maar toch apart! Vandaag laat ik jullie zo’n Nail art zien!

Wat heb ik gebruikt:

P1070042 copy

1. Essence lakje 147, Miss Universe. Een nieuw lakje in de Essence collectie!
2. Rhinestone picker van Essence
3. Konad spons pallete
4. Rhinestones
5. INM topcoat

 

 

Als eerste heb ik mijn nagels gelakt met het nieuwe lakje van Essence, Miss Universe. Dit is een blauw glitterlakje. Geweldig mooi lakje, alleen begon hij later bubbels te vertonen, das dan weer jammer!

Daarna heb ik wat topcoat op mijn spons pallete gedaan en met de Rhinestone picker een beetje topcoat op de plek gestipt waar ik mijn rhinestone wil hebben. Daarna heb ik met de rhinestone picker een blauwe rhinestone gepakt. Deze heb ik op de plek gedrukt waar de topcoat zit en deze voorzichtig aangedrukt:

 

P1070044 copy

Zoals je kunt zien heb ik hem bovenaan in het midden van mijn nagel gezet. Dit geeft een erg mooi resultaat. Als laatste nog een goeie laag topcoat eroverheen en klaar is je Nail Art!

P1070045 copy

Wat vinden jullie ervan?

p.s. vergeten jullie niet mee te doen aan de winactie???

One Response to “Nail Art: Blue Rhinestone”

RSS-feed voor reacties op dit bericht. And trackBack URL.

Laat een reactie achter